31/12

tjaaaa, idag äre nyår o jag är på min syrras land i smögen..
kan inte skriva mer idag, vi hörs typ imorrn eller på fredag,
ciaaao / I

29/12 "alla luktar fisk i göteborg"

sådär, nu kom jag äntligen till datan. Igår så åkte jag bil i mer än 6 timmar hit till göteborg eftersom bilen krånglade -.-
men när vi kom fram till min faster som bor 5 min från liseberg, så käkade vi middag. Vi åt en jätte god kyckling rätt och sen till efterätt åt vi min fruktsallad (a) jag fick sova på soffan o de innebar ju att dt vart tv halva natten(a)
imorse kom min kusin Andreas hit o hälsade på, o när han hade gått åkte jag, min faster, mamma o pappa till Frölunda Torg, där handlade jag 2 tröjor o sen gick vi till nån kött affär för o köpa mat till ikväll eftersom min kusin annette o hennes 2 barn, Axel 14år & Anton 16år kommer hit på middag :)
Men när vi va i den där kött affären så trodde ja att jag skulle smälla av, det va en fucking kärring som körde över mina tår min sin jävla rullator o sa inte ens "förlåt" eller "ursäkta" o då vart jag så jävla förbannad o bah; ursäkta, men jag STÅR faktiskt här så du kan fan inte komma med din jävla rullator o köra över mig bara för du är gammal o har en rullator!
då tittade hon bara på mig som om jag va dum i huvet, så gick hon vidare -.-  asså vilka jävla människor det finns idag, visar ingen jävla respekt för andra alls, och bara för dom är gamla o kör en rulator eller kanske har en rullstol så kan dom ju iaf säga "ursäkta" istället för att bara köra över ens jävla fötter som blir bli efter dt -.-

jag ska försöka skriva i bloggen så gott dt går men imorrn åker jag till min syrras land i smögen så får se om hon har med sig sin bärbara data :) bilder kommer när jag kommer hem,
puss på skjärten <3

4 dagar kvar till pangpang!

tjabba alla coola människor, jag har inte gjort nååågonting bara suttit hemma, haft grovaste huvud verken o lyssnat på pappas tjafs, exakt HELA kvällen -.- nu vet ni hur mina vardagar ser ut!
imorrn drar jag till götebooorg tills på fredag, den 2/1 o jag ska få shoppa hur mkt jag vill sa mamma så jag får hoppas att hon håller vad hon säger, annars blire inte kul -.-
jag vill ha mer snööööö, jag vill kunna åka snowboard!
 hare bra sötnosar, nu ska jag gå o lägga mig eftersom det blir tidig avfärd imorgon<3 puss på rumpan, jag nås på mobilen under hela veckan: 0737716891, comviq <3

27/12 ett litet test

PERSONLIGT
Namn: Izabelle Klingberg
Smeknamn: Izza, izzu
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brunt (funderar på att färga mörkare)
Längd: dvääärg!
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vågen
Skostorlek: 37-38
Är dina föräldrar skilda: Nej
Dålig vana: Småäter


FAVORIT
Färg: Svart & vit
Sport: Innebandy & fotboll
Godis: CHOKLAD!
Affär: Ingen särskilld, lite olika :)
Helgdag: Fredag & lördag
Årstid: Sommar


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: För många gånger
Rymt hemifrån: Ja
Sovit utomhus: Jupp
Spytt i skolan: varit nära, haha
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Jo du,
Varit på scen: Jupp
Retats: haha, ganska ofta


DU
Svär: För ofta
Sjunger bra: Kan jag inte påstå 
Duschar dagligen: Jupp
Vill gifta dig: Klart jag vill
Kommer överens med dina föräldrar: Inte så ofta
Äger en ipod: Jupp
Sover med gosedjur: Nej


THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: donken!
Choklad/vanilj:  Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Film
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/paj:  kakor


KAN DU
Gå ner i splitt: haha, nej verkligen inte!!
Skriva med båda händerna: Nej, bara höger
Vissla: Jajamensan
Blåsa en bubbla: aah!  
 Ha dina ögon i kors: haha nej
Nudda näsan med tungan: japp ^^


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: mamma
Du pratade i telefon med: tessan
Du kramade: min syster
Du skällde på: mamma
Du sportade med: laget


SENAST DU
Skrattade: vid middan (a)
Grät: nyss
Filmen du såg: children of the corn


VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: grannens hus
Lyssnar du på musik nu: yes
Vad har du på dig: stor t-shirt o shorts
Vad är det på din musmatta: typ nått konstigt.. :S


ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken
Dricker du mjölk: varje dag, me like! :)
Person du hatar mest: Nej men ogillar grovt
Vad borde man uppfinna: Kommer inte på just nu (a)
Är du ett hälsofreak?: Njaee.. kan man inte säga
Värsta vädret: REGN! fyfan!


27/12 children of the corn

jahapp, igår hade vi gäster o dt va väl roligt.
min kompis dennis tvingade mig va vaken till 3 för att titta på sverige-finland. vi smsade nästan under hela matchen för att jag inte skulle somna, höhö(a) jag bestämde mig för att jag skulle dygna, men det gick verkligen inte bra. Jag somnade kl 4 och vaknade 9, haha helt sjukt jag vet.
idag har jag inte gjort nått specielt förutom att bli sur på en viss person, eftersom jag ALLTID kmr i andra hand och jag är sjukt trött på dt. men varje fall så har jag nyss tittat på skräckfilm, children of the corn, och nu ska jag se tvåan och trean, så vi hörs senare :)
/ 

26/12 stockholm outlet

jahapp, idag vare mellandags rea. Jag åkte med min syrra till stinsen typ vid 10 imorse, men då var 2 butiker öppna så vi drog till kista o köpte massa kläder :) sen åkte vi till barkarby, på stockholm outlet. AS mycket rea!!
jag lyckades hitta 5 plagg idag, det va bara tröjor fast jag orkar inte beskriva dom just nu(a)
Nu har vi gäster, det är min morbror och hans fru men jag orkar såklart inte sitta kvar vid matbordet medan dom snackar om fucking ekonomi eller vafan dom gör -.- så nu sitter jag här o tittar runt lite :)
hare bra, puss&kram

är det såhär dt ska va?

äre verkligen såhär det ska vara? jag orkar fan inte mer, "lalala, jag älskar dig o inget ska få komma mellan oss" FUCKING BULL SHIT! jag tänker inte lita på sånna där ord längre. Trött på alla falska jävla människor, säger fucking hor bullshit HELA tiden! Det är väldigt många som jag är vän med som jag har trott varit äkta, men jag har haft så jävla fel. fyfan asså, ni som anser att ni är äkta vänner, VISA det då. säg inte bara "inget ska få komma mellan oss" för dt har fan hänt för många gånger nu o dessutom 2 gånger med SAMMA jävla person och hon fattar inte att jag mår dåligt av det? vafan äre med världen nu för tiden. Men jag får väl följa med i spelet o vänja mig vid att tas i andra hand...

"where'd you go"

jahapp, tessan kom såklart inte ikväll för hon ska ju såklart va med sofie imorrn o åka till stan -.-
så jag får sitta här hemma o ruttna, men jag chattar med theodor, kesse o kevin på msn, jag säger bara jävla kåtbockar ;)
men vi hörs imorgon, jag ska ner o se på Shrek 2 (a)
gonatt sötnosar

25/12 många klappar (:

sådär då, nu va julafton över. Jag fick förvånasvärt många julklappar o.O jag hade räknat med kanske 5 st, men fick grovt mer asså.
Jag fick en snowboard, addidas tröja & mjukis byxor, headset & högtalare till mobilen, en rosa hemtelefon (a), filmer, parfym, spa grejer, dif badlakan, dif flagga, halsband och lite annat :) jag lägger in bilder senare<3
jag får inte äta frukost förrän om 30 min eftersom jag har tagit min medicin o jag är skiiiit hungrig -.- men jag får väl sätta mig och titta på tv nurå.
jag skriver senare, puss hej / I

24/12 julaftooon!

förlåt om jag inte skrev igår men jag sov hos tessan och vi hade ingen lust att gå in på datan. men lite om gårdagen:
Jag va hos vårdcentralen och kolla mina öron och min hosta. Jag fick pencelin för hostan (jag får kväljningar när jag ska dricka den, USCH!) och tabletter till öronen..
tessan o jag drog till stinsen och träffade melwiiin, fast sen runt 5 drar vi hem. Jag ringer o frågar pappa om dt är ok om jag sover hos tessan och dt va de. Vi börja bråka med nåra fjortisar, men det orkar jag inte skriva om. Räcker bara om jag säger att dom hade fejk canada, (PALLA) men iaf, tessan o jag drar hem till henne och käkar och öppnar varandras julklappar och jag öppnar 2 paket som jag fick av mamma o pappa också (a)
av tessan fick jag 2 halsband och 3 diadem, as fint!  Av mamma o pappa fick jag ett halsband o armband, så tack så mycket än så länge och ikväll blir det mera :)
Imorse när vi vaknar så vare hitta nemo på tv, så grymt bra juu! haha, tessan sa att jag o doris va lika. båda är förvirrade och korkade, så tack bästavän! ;) haha <3
men tessans mamma hade visst köpt julklapp åt mig också o.O jag fick en film, she's the man :)
nu är jag hemma och ska snart träffa olivia, vi ska byta paket och sen ska jag till min syrra i viby för att fira jul där! så ha en jätte bra jul allesammans o bli inte för ivriga när tomten kommer ikväll :)
puss på röven§

23/12 tragiskt -.-

jahapp, mamma väckte mig nyss o sa att jag ska gå till vårdcentralen om 15 min för o kolla min hosta o öroninflammation -.- asså jag HATAR verkligen läkare o alla sånna där scabbiga saker!! jag frågade vad dom skulle göra, ja dom ska tydligen titta mina öron och sen sticka ner en sånn där pinne i halsen som går ner till jukkasjervi så man spyr! -.- asså USCH, min dag är nästa förstörd asså!
senare ska jag iaf dra till stinsen med tessan, hon skulle tydligen träffa melwin där, men jag ska köpa ett par jeans som jag testade igår, grovt najs asså!
jag ska nog fråga om pappa kan skjutsa mig till stinsen för då kan han hämta ut min medicin som jag antagligen kommer få för min hosta.
Men nu måste jag sätta på mig kläder o knalla ner till vårdcentralen, tjingeling så länge §


22/12 Jag är inte osmart, har bara otur när jag tänker

 ikväll har jag bara varit hemma eftersom jag är sjuuk -.-. Käkat middag och tittat på tv med mams&paps, mamma sa att jag borde börja sjunga i en kör. HELL NO, så jag gick därifrån och hit till datan istället :)
Det är så jävla skönt med jullov just nu, slippa all stress i skolan o allt. Men lovet går så otroligt fort av någon anledning :/

 bild på sanna erenrot, jag saknar den gullungen asså,<3

btw, rubriken jag har "jag är inte osmart, jag har bara otur när jag tänker" jag började tänka på när ida älsklingen o jag va hemma hos henne och vi snackade om nyår. Då frågade jag: "när är nyår?" då börja idag as garva o jag fattade ingenting men tillslut fick hon luft o sa att nyår är när dt blir nytt år.. då efter typ hundra år fattade jag o börja as garva, så hon gick runt o reta mig heeeela dan -.- menmen, sånna där extra speciella minnen verkar man visst komma ihåg (;
men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv, så gonatt alla sötnosar

22/12 sista julhandlingen

imorse kl. 07.30 sa jag hejdå till min brorsa mathias som skulle åka till min andra brorsa patrik som bor i norrland, där skulle han fira jul (snyft).
Nyss kom jag hem från stinsen, och jag har ju såklart glömt min plattång hemma hos sötnosen lovisa wernolf, så jag såg ut som en katastrof idag. SÅKLART skulle typ halva skolan va där -.-
men jag köpte dom sista julklapparna iaf och även en tröja till mig själv eftersom mamma va med så betala hon hela rubbet, :)
  tröjan jag köpte idag, den är typ stickad från Vero Moda. Man ser inte så mycket men jaja..
Nu ska jag gå ner o titta på tv så jag skriver senare.
puss på skjärten


Me, myself and I

tjingeling, jag har börjat bloggat igen och ska försöka skriva varje dag, (:

RSS 2.0