29/4 blå&gul

tjingeling sötnosar, allt bra med er? :-)
själv såg jag nyss på Ishockey och Sverige vann efter förlängning, haha riktigt spännande match faktiskt! Och så fick jag reda på att aik förlora, HAHA! Fast även djurgårn men skitsamma (a)
men nu ska jag typ borsta tänderna och lägga mig, eftersom det blev väldigt sent igår! :o
puss godnatt


hihi, slänger in en bild på mig och Emma Wik på sportscamp 2007
Memories never die..


29/4 inköp




*
Clearasil Deep Toner 48kr
* Hårborttagning 79kr
* So...? exciting 39kr







29/4 trött som faaan

jag gick o la mig 2 inatt och skulle upp typ 06.30, fatta vad trött jag är! :-O
men skit samma, skolan gick ju bra och vi hade engelska prov som gick hyfsat antar jag. Sen sprang jag 3km, men hade jätte ont i knäna efter det :/
Efter skolan gick jag och Angelique på läxhjälp, som gick bra och sen kom min pappa och hämtade oss och nu sitter jag här och väntar på att min mamma o pappa ska käka klart så vi kan åka och handla skor! (a)
vad ska alla göra idag? :-)
Kyssar

bilder från Tekniken idag:


Croon ser ut som en typ lantis, haha<3


Elvira&Elina, ser det inte ut som Elina har sjukt mycket foundation? ;o


Haha, och Lovisa sötnos gör? <3

28/4 i minnet finns du kvar..

hej alla söta människor, allt bra med er? :-)
förlåt om jag inte har skrivit något ikväll men det blev en hel del pluggande.. Jag läste 95 sidor i min svenska bok!! :-O
Inte för att jag tror ni bryr er men hihi jaja (a)
hmm, juste idag hade vi ju tema dag och runt 12 så åkte alla 8or till Sollentuna för att titta på någon bio som typ hette flygande draken, eller nått sånt där :-S men jag satt istället och muppade med bästavän Theodor så det vart lite kul iaf (a)  men när den hade slutat så väntade Angelique och jag på att hennes mamma skulle komma och hämta oss, så medans la vi oss på mage i gräset precis nedanför pendelkiosken, om ni vet var det ligger? :-) ah, men varjefall då när vi ligger där känner jag plötsligt hur någon tar tag i min midja och typ sticker fram sitt lilla ansikte, och jag vart så jävla rädd så jag skriker allt jag har och reser mig upp fort som fan. Då var det typ en kille, jag inte känner, som bara drev med mig. Haha jag vart fan skit rädd, så kan ju säga att efter det låg vi INTE på mage utan vi satt upp, haha!
Nu ska jag gå o lägga mig i min säng och titta på chelsea-barcelona,
kyssar


babyloove

28/4 morgon pigg?

rubriken säger allt, jag skulle egentligen gå upp 06.30 men vaknade klockan 5 :-S
Men ja, idag i skolan har vi tema dag, kommer inte precis ihåg om vad (a)
Någon som ska göra någonting roligt idag? :-) själv ska jag bara plugga och sådant, fast jag kan redan all engelska så det känns rätt skönt! Nu är det bara mer än 130 sidor kvar i boken som ska vara inlämnad på torsdag :$
Men nu måste jag fortsätta att göra mig iordning, puss på skjärten


har jag inte fått långt hår?! :-O


27/4 love is in tha aaaair

hej på er alla söta blogg-läsare, allt bra med er? :-)
Själv mår jag prima, eller okej kanske inte så värst bra men iaf hysat. Jag kom precis hem från träningen och jävlar va sur jag blir på folk som säger åt mig vad jag ska göra o lalala -.-' men skit samma, imorgon börjar jag typ halv nio (?) eftersom vi har typ tema dag, vi ska vara i klassrummet fram till någongång på förmiddagen och sen ska vi gå o se på bio! :-) fast sen tyvär tillbaka till skolan :/
Men nu ska jag iaf läsa klart min svenska bok, plugga engelska, matte och hela balletten som man brukar säga ..
Nu ska jag in i duschen, ciaaao


27/4 made by myself

yesbox, jag säger bara made by myself, tro det eller ej men det är sant :-)


27/4 hola boniiita

jag försökte skriva ett inlägg imorse men jag fick för brottom så jag hann inte :$
men vad ska alla göra idag? :-) Själv ska jag först nu käka middag, sen plugga på engelska och sen äntligen träning!! :-D
mihi men jag skriver mer ikväll, kyss på skjärten


dagens outfit:
vitt linne - GT 99kr
vit kofta - lindex ?
svart skärp - www.laredoute.se
jeans leggings - GT 299kr

26/4 bilder

nu kommer lite bilder från i torsdag, fredag, lördag o idag :-)


i torsdags på sjukhuset..


i fredags med Angelique på stinsen :-)


köpa jackan eller inte?


Angelique sötnos på busshållsplatsen.


I lördags på Gröna Lund, Therese och Rebecca


Gröna Lund, Hanna och Kian


HAHA, Joel gick runt och skämde ut sig, han spelade cp störd, och hade allt det där på sig (a)


Jag och Lina sötnos stod i kö till Insane i en timme, vi va SKIT nervösa!


maha, bilden tagen idag. Therese och jag orkade inte göra nånting förutom att tjocka på (a)


26/4 saknaden är så jävla stor..


26/4 prima ballerina

okaaj, jag hann verkligen inte skriva igår efter grönan, haha men jag kan ju säga att jag åkte den där nya insane, vänte tiden var värd för den va faktiskt väldigt häftig att åka, att åka upp och ner och se vattnet under sig lixom, AS härlig känsla :-D Haha, men efter grönan så träffade jag Anton och det va riktigt kul, som alla kanske har märkt eller vet (?) så saknar jag honom sen vi var tillsammans förra sommaren.. MEN, när jag skulle åka hem så hade jag typ precis missat bussen och jag va vid Norra Kärrdal, och då var klockan kankse 23.20 och jag skulle vara hemma klockan tolv, hos Tessan eftersom jag skulle sova där.. så jag fick SPRINGA från Norra Kärrdal till Malla Silvferstolpes väg, för att därifrån ta 520 som kom 23.51 och när jag kom till Norrviken så kutade jag hem till Tessan. Haha jag vet, liiiite sajk att jag sprang men vad skulle jag göra lixom? (aa)
Idag har vi iaf varit i kyrkan, eftersom Sofie skulle konfirmatiera sig, men jag somnade i kyrkan så Tessan föreslog att vi skulle gå ut och sedan åka o sola solarium, haha men vi orkade inte så vi gick och köpte choklad på ICA istället och nu sitter vi här och tjockar (aa)
Bilder kommer ikväll och jag skriver mer då, puss

25/4 GrönaLund!

jag somnade kvart i fyra och vakna halv sju! Haha, jag vet det låter inte så sannolikt men sånn är jag ^^
Men jaha, vad ska alla göra idag då?
Gröna Lund som jag kanske? :-D
Ni kan ju slå en pling på mobilen, dom bästa har mitt nummer :-)


förra sommaren, bästavän&jag

25/4 börjar se ljuset

vet ni alla söta blogg-läsare? att jag är glad, eller okej jag kommer nog aldrig bli lika glad som jag va förut, men någon gång så kommer jag vara det. Jag börjar se ljuset i det hela lixom..
Och haha jag är så glad att jag inte ens kan sova! :-D och tessan o jag ska till grönan klockan 10, haha jag kommer ALDRIG orka, eller jo klart som fan jag kommer orka det är ju Grönan lixom! men som sagt kan jag va vaken hur länge som helst utan att bli trött ^^
någon mer som ska till grönan (idag) ? :-)

24/4 here without you..

asså jag har nog världens tur.. eller en sak som gjorde mitt humör lite bättre iaf.  Det är gulligt när killar erkänner att dom gillar en, och jag fick ett gb från ***** där det stod:



jag vet inte om du läser det här just nu, men om du gör det vill jag att du ska veta att du är den gulligaste personen jag känner och du får alltid mitt humör på topp.
jag trodde jag aldrig skulle blir så speciellt glad efter det här senaste som har hänt o sådär, men jag fattar inte hur du lyckas få mig så glad? :$ <3

24/4 fyfan..

okej jag börjar bli riktigt jävla trött på det här livet nu asså..
för det första, ja mormor gick ju bort och det har skapat kaos här i huset så jag sticker fan hemifrån snart.. för det andra, om någon skulle säga att den gillade er o lalala, klart som fan den ringer upp om den har sagt att den ska göra det..
Jag orkar inte gå runt och vänta längre, jag orkar inte dränkas i alla dessa tårar, förlåt om jag klagar exakt hela tiden men jagvet fan inte vad jag ska ta mig till lixom..
och den jag menar med att inte ringer upp, om du läser det här så tror jag du vet att det är menat till dig.. du vet att jag verkligen gillar dig till tusen, helt seriöst jag skulle kunna släppa allting bara för dig.
men nu går jag iaf och lägger mig, eller tittar på en film iaf så den som vill nå mig får smsa eller ringa mig på mobilen..
puss

24/4 sjutton timmar..

nu har det ungefär gått lite mer än 17 timmar sen hon dog..
jag grät mig själv till sömn och vakna av att jag grät, sjukt jobbigt.. men nu ska jag försöka pallra mig iväg till skolan, har redan missat första lektion och min mentor kommer dampa sönder, men jag kunde ju inte hjälpa lixom.. ja ni fattar.
Men jag hoppas alla andra mår bra iaf :-)
jag skriver sen ikväll, kyssar / I

23/4 halv ett en solig dag i april..

en solig dag kan även va den sorligaste dagen..
tänkte nu ta en liten minnesstund för min mormor som dog idag klockan halv ett..
ärligt, du va den som alltid hade en axel jag kunde gråta ut mot, att se dig ligga där i den där förbannade sjukhussängen helt krit vit och... borta! :'/
fan mormor, jag har skuldkänslor, jag besökte dig nästan aldrig och när jag väl gjorde det så hade vi hur kul som helst och din otroliga kommentarer, haha :') vetdu hur tomt det kommer vara nu när inte någon ringer på min födelsedag typ tusen gånger och säger grattis typ varannan timme, hur tomt det är att inte höra det där speciella ordet från dig, "min lilla solstråle". Jag saknar din röst, ditt allt!
Snälla kom tillbaka, bara en sista gång så jag får säga hejdå ordentligt!
vet du hur mycket jag skrek när jag kom hem? jag bara skrek och skrek tills jag inte fick någon luft. Jag saknar dig, jag älskar dig och jag kommer aldrig NÅGONSIN glömma dig! :'/


mormor&jag som bebis


jag & mormor


jag&mormor


jag&mormor


mormor&jag.

vila i frid, och jag älskar dig så otroligt mycket! :'/

23/4 ibland går det för fort..

okej, sådär förlåt för det där "random inlägget" förut.. men varjefall, jag ska berätta vad jag har gjort idag och sen exakt vad som hände..
först kommer jag till skolan, och yes vi har inställd hemkunskap, som alltså betyder att vi har 3 timmars rast! Så jag, viktoria, tove, elvira och kristin åker till stinsen, går runt lite där och käkar sedan på donken och återvänder senare till skolan. Vi går på so lektion och sedan hade vi fotboll med 6i och 7i på sportfältet.. När vi hade bytt om och var påväg till planen, så ringer min mobil. Det är mamma, ja bah whaat(?) menmen, jag svarar och hon säger: Izabelle, pappa är påväg hem hit till mig nu.
ja bah; jaha?
mamma: mm, det är mormor. Hon ligger döende..
jag kan inte fatta vad det är jag hör, så jag börjar AS gråta och fatta inte vad jag skulle göra, men mamma och pappa kommer och hämtar mig och vi åker till sjukhuset..
när vi står utanför hennes rum kommer morfar ut gråtande och säger: det är försent..
jag börjar verkligen skrika och och gråta och allting, men det lugnade ner sig så tillslut gick vi in till mormor.
Och där låg hon helt... död :'/


Elvira &Tove utanför stinsen

23/4 KOM TILLBAKA!

vem ska nu säga "puss och kram jag älskar dig" i telefon med din röst? Vem ska nu komma med helt otroliga kommentarer som får en att skratta på en gång? Vem ska nu säga "min lilla, lilla solstråle"?
vem ska nu säga "du kan alltid komma hem till mig om du mår dåligt"
om inte du mormor? :'(
KOM TILLBAKA,!!!!! asså ärligt, fyfan jag hann aldrig ta farväl. Där du låg, på danderyds sjukhus, plan 12 i rum 10, alldeles vit och helt.. borta! :'(
kom tillbaka, snälla jag klarar verkligen inte det här!

22/4 bloggen..

juste, jag vill bara säga att ny design kommer i helgen! haha, bara så att ni vet(a)
och glöm inte och rösta var jag ska pierca mig! :-) Nu ska jag äntligen sova, är skit trött!
gonatt sötnosar

22/4 kärlek föds upp på nytt

tjabbaallaballa, allt bra eller? själv mår jag skit, men vafan! :-)
Idag har jag gjort absolut ingenting typ, eller jo vart i skolan, dragit hem, dampat ut på mina föräldrar, åkte till Barkarby för att titta på skor och nu sitter jag här o pluggar.
Det finns verkligen en sak jag måste berätta! Att mina känslor för en kille har fortfarande inte försvunnit, och det här ändå lixom gått mer än 6 månader nu.. är inte det helt sjukt?
Jag tror själv inte han gillar mig, men det finns väl inget att förlora antar jag? så jag ska väl ta och snacka med den här personen o se..
Men nu måste jag plugga vidare
puss på alla söta §


haha, hittade JÄTTE gammal bild på mig

21/4 sju veckor kvar

okej, förlåt att jag inte skrev nånting igår men jag blev så jävla förbannad efter matchen så jag gick o la mig direkt...
det jag skulle berätta om orkar jag faktiskt inte ta just nu men det kommer väl i framtiden någon gång, tror jag ;-)
men idag har jag iaf bara varit i skolan, ajuste fick åka till skolan 07.48 istället för en timme senare BARA för att göra hemkunskaps provet, det gick väl bra jag tror jag faktiskt klarar det! :-)
Sen så skulle några i klassen åka och lära oss lite om dykning och fick även dyka själva, det va faktiskt riktigt roligt förutom att vattnet var iskallt i badhuset vafan! :-O
Direkt efter det åkte jag till skolan med min pappa för att ha utvecklingssamtal, och allting gick bra och jag ska försöka höja mig i 2 ämnen så är jag jätte nöjd med mina betyg! :-)
men skit samma, sen va det bara hem och plugga och nu ska jag typ snart lägga mig i sängen och läsa min svenska bok som jag har till på torsdag nästa vecka! :-)
haha, sov gott sötnosar
Kyssar / I


haha, lite gammal bild sådär, men tog bara någon (:

20/4 mat-maskin

jag är på så jääävla dåligt humör, förlåt.. Nu har jag iaf fått mat i magen, haha klarar mig inte utan mat en sekund känns det som (a) men varjefall, asså det är två saker som gör mig så SJUKT förbannad, men det berättar jag senare ikväll, för nu måste jag RÅ plugga i en halvtimme och sen är det träning halv 7 till 8 och sen är det bara att skynda hem som FAN för att se DIF-pundarna, och ni kommer få så jääääävla mycket spö era knarkare!
Kyssar / I


19/4 två middagar (?)

okej, jag gick till Tessan och vi skulle plugga, men innan vi skulle börja med det så grillade vi marshmallows över två värmeljus, hihi lite mys sådär. Men sen tittade vi på film och haha, båda två somnade och vaknade runt halv 4 ?
Då blev allting JÄTTE segt, vi orkade inte plugga eller nånting, men sen när vi räknade ut att vi bara hade 7 veckor kvar i skolan så började vi med "läxorna", men sen blev det för mycket så vi gick och beställde varsin kebab, haha tjockisar alltsåååå :-D
sen en och en halvtimme efter så skulle jag hem och äta värsta måltiden med kött och allting, haha snacka om att ha ko mage(?) :-O  hihi, men vafan man lever bara en gång i livet, och det är så jävla fjantigt med dom som inte käkar någonting alls!
Men skitsamma, jag har precis gjort klart lite skolarbete, skönt att ha gjort!
så nu ska jag försöka fokusera lite på bloggen..
kyssar / I


myspys med grillade marshmallows (stavning?)


först kebab tallrik och sen allt det här?
haha, tro det eller ej men så va det!
:-)

19/4 ingen rubrik(?)

kommer inte på någon vettig rubrik idag, men varjefall, jag haha somnade ungefär 20 minuter efter jag skrev gårdagens inlägg från mobilen, jag va sjukt trött och jag somnade dessutom på soffan, men på morgonen när jag vakna hade jag skiiiiit ont i nacken! -.-'
jaja, skit samma idag, eller nyss va vi på gudstjänst och jag har bara en gång kvar att gå, sen slipper jag den skiten.
Nu ska jag iaf hem till Therese och plugga, eller ja det kommer nog inte bli så mycket av den biten, mest bara ligga och titta på hennes nya tv på nån film eller nått.
Jag skriver lite senare,
 kyssar / I


18/4 Rotebro

Tja sötnosar, jag orkar inte gå upp till datan så jag skriver från mobilen istället. Vad har ni gjort idag? Själv va jag i Rotebro med tessan och hennes kompisar, men jag kom hem för ungefär en timme sen<3 Nu ligger jag i soffan och tittar på film som jag ska göra hela natten:-)<3 Jag skriver mer imorgon<3 och juste, glöm inte att säga vart ni tycker jag ska pierca mig:-)<3 Kyssar / I

18/4 piercing

yesbox, jag ska pierca mig i naveln och kanske tungan, men vilken av dom här tre här under tycker ni jag skulle passa i?
eftersom jag inte ska pierca mig i naveln eller tungan ännu (a)
 eller

1. Näsvingen
2. Under läppen
3. över läppen?


18/4 I have wrong.. again

tjingeling sötnosar, sovit gott?
själv somna jag vid 3 och vakna vid 6, haha typ dom timmarna jag får varje natt nu för tiden ^^
men jag är pigg som en läääärka, som man brukar säga, men jahapp vad ska alla hitta på idag då?
Solen lyser ju tusan! :-D Själv ska jag plugga lite grann, sen ikväll enligt tessan så är det grillning i rotebro, det är ju alltid trevligt! :-)

Juste, gårdagen har jag ju inte berättat om! (a)
Först vare skola som gällde, och haha jag gjorde matte provet och fick 4/19, skills säger jag bara ;-)
fast jag hade inte pluggat och det här provet betydde inget för betygen, eftersom vår matte lärare ska göra ett nytt prov som då går på betygen..
men jaja iaf, jag åker hem och äter runt 7 tiden?
sedan träffar jag Sanna vid Sollentuna, där vi träffar Jeppe och Sheriff (stavning?) haha, men vi drog till badberget och där va ju rätt mycket folk, och haha Lollus och Stella badade, fucking kallt det måste vart!
Men sen drog jag, sanna och jeppe hem, jag&jeppe blev väl typ kompisar igen eller nått, ja vänne..
men jag skriver mer sen,
Kyssar / I


Louise&stella, galningar! (a) <3

17/4 snabbt inlägg

shit pommes, jag måste gå om 3 minuter!
men jag har ju lovat att sätta in bild på hur min nya hårfärg blev, och här är de:

 
Före                                           efter

Inte så jätte stor skillnad, men det blev fylligare färg.
och här är även dagens outfit:

Vitt linne - Gina tricot 99kr
Ljusa jeans leggings - Gina Tricot 300kr
Rosa kofta - ingen aning

Kyssar / I

det kallas kärlek!


15/4 förlåååt!

förlåt för jag inte skrev igår, men jag pluggade exakt hela kvällen, och tittade sedan på Chelsea-Liverpool.
CHELSEA ÄR VIDARE TILL SEMIFINAL!! SÅ JÄVLA HÄRLIGT, JÄVLA SOPPOR LIVERPOOL VAFAN!

"Blue is the color, football is the game,
were all thogether, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
cause Chelsea, Chelsea is our name"

jaja, det blir inget mer skrivande idag heller, jag ska fortsätta plugga och det ska jag imorgon också, så jag skriver på fredag istället.
Kyssar / I

13/4 only you

ja, gårdagen va ju helt okej antar jag.. nej inte speciellt om jag ska vara ärlig.
idag har jag iaf bara pluggat och käkat mitt påskägg (aa) hihi, nu ska jag beställa pizza och sen är det ÄNTLIGEN träning! :-)
Kisses / I


sportscamp i somras
från vänster: frida, jag, elina, sophie, frida, stoffe

12/3 brun slinga o fläckar i hårbotten

jag säger bara näääääz, mohaha, för jag har fan färgat håret nu! Eller tessan gjorde det på mig, och hon gjorde dessutom en brun slinga i sitt vita hår, så ja, haha ^^ nej, men jag blev nöjd men resultatet faktiskt! Förutom att det ser ut som jag har jätte mycket leverfläckar i hårbotten, men det är hårfärgen "/ menmen, de går väl bort snart :-)
hihi, har precis ätit påskmiddag med familj + några syskon, riktigt trevligt faktiskt, men nu ska jag pallra mig hem till Therese och typ rädda henne från en kåtbock, Filip Edwards som han heter, hihi men jag skriver ikväll eller imorgon..
och som sagt har jag fortfarande ingen usb-kabel :-(
Kyssar / I

12/4 gudstjänst

okej, jag vet att det har varit sjuukt dålig uppdatering, förlåt! :/
men i torsdags iaf, så åkte jag o tessan till Uppsala, höhö fast vi inte riktigt fick :$ vi skulle vara hemma 12 men kom hem halv två :$ men iaf, på fredagen följde vi med till landet, de va inget speciellt skulle bara hämta massa grejer o så.. sen åkte vi förbi humelsta! :-D jag köpte massaaaa godis!
i lördags, hmm vad gjorde vi då? jo, juste jag träffade Olivia som jag inte har träffat sen i julas, så det va riktigt kul o träffa henne! :-) Sen på kvällen träffade vi Malwin, eller han kom till oss och vi tittade på film, men tillslut blev det så sjukt tråkigt att jag gick upp och snackade med Angese i telefon o sen tittade jag på en film :-)
Idag, klockan 11 så blir det kyrkan igen, gaah jag blir fan galen av alla dom här gudtjänsterna, så sjukt tråkiga .. men det får man väl stå ut med -.-
Och senare kommer mamma&pappa hem från göteborg, jag antar att det ska bli kul o träffa dom igen också x) haha, men nu ska jag kanske upp o väcka tessan, mohahaha (aaa)
btw, jag har fortfarande ingen usb-kabel "/
Kyssar / I

9/4 kort inlägg

tjingeliing på er alla, som sagt så hann jag inte skriva igår, men jag va iaf med tessan&alex hemma hos mig o tittade på titanic, haha.
Senare så drog jag&tessan hem till hennes pappa i rotebro, vi skulle egentligen träffa filip, sebbe o angelica, men eftersom det regnade ute orkade vi inte ta ett steg utanför soffan, mohaha.
Jag va ändå tvungen att gå ut i SPÖ regnet! menmen skit samma, idag skulle vi åka till uppsala under dagen, men orkade inte det heller, så vi ska typ dra till Solna o träffa Edwars, mihi :-)
senare på kvällem ska vi nog dra till uppsala, då det är fest!
Så jag skriver nog imorgon eller ett jätte snabbt inlägg ikväll,
Kyssar / I


7/4 bullar o porr(?)

tjingeling, jag kan börja att berätta att min mobil har fuckat ur, så har lånat en mobil som jag inte har USB-kabel till så det kommer inte bli bilder på ett tag :-(
menmen, idag har jag varit barnvakt, sedan runt 12 så fråga tessan mig om jag vill komma hem till henne o baka bullar med henne, filip o sebbe. Och såklart vill jag det, så jag knallar dit.
Haha, speciella som pöjkarna är så börja dom typ ta alla kycklingar som stod som påsk pynt på bordet och typ "lekte" haha ni kanske fattar..
aja, sen satte dom på porr på datan, och fyfan va äckligt, de stod typ 3 gamla gubbar i en dusch, tror den hette "Goa gubbar" eller nått liknande?
ah, varje fall så gjorde vi bullar, och Bastian&Filipiii mästerbakarna gjorde bullar med "extra fyllning" haha jag kan ju säga att bullarna blev goda iaf! :-)
Sen drog vi typ till Donken på coop, och där blev det nästan fight mellan Filip & en gammal gubbe som blev skit förbannad på Filip för han va tydligen "uppkäftig" mot folk x) haha, sajk gubbe säger jag bara ;o
men sen vare hem & käka för mig o tessan, o sen kom min pappa o hämtade mig.
så nu sitter jag här, och nu ska jag lägga mig i sängen o titta på Titanic! :-O Den är så SJUKT bra!!
hörs imorrn, puss sötnosar

6/4

En dikt jag hittade:

Mitt liv é verkligen skit

Att födas var en nit

Allt é upp och ner

Och snart orkar jag inte mer

P.g.a. dig é jag aldrig mig själv

Jag har lust att hoppa och dränka mig i en älv

Det känns konstigt att vara glad med dig

För sen så vet jag att du bara ignorerar mig

Men att vara med dig känns också härligt

Men jag måste erkänna att det ibland även känns förfärligt

Det känns som om hela mitt liv står på spel

Och förlåt men det är ditt fel

Men, hur sur jag än é på dig så kommer jag alltid på:

Att vart jag än skulle gå

så finns du alltid kvar hos mig ändå


6/4 grattis till den byxmyndige!

det första jag vill säga är, GRATTIS OLIVIA SOM BLIR BYXMYNDIG IDAG!
Olivia o jag är nämligen barndomsvänner, kännt varann sen vi låg i vaggan.
Så jag ska ringa henne lite senare, får se om jag drar in till stan och grattar henne dessutom! :-) eller om jag ska dra till stinsen och handla lite kläder? Haha, det får vi se..
Men herregud vilket fint väder?! :-O
Fast jag har ju oturen att ha tappat bort mina hemma nycklar -.-
btw, jag vaknade klockan 5 idag igen ^^ haha, och jag är skit pigg :-D
men nu ska jag ut och.. jag vet inte, bara vara ute :-)
kyssar / I

4/4 soligt värre

herregud vilket fint väder! jag satt ute på min trapp i solen, fick fasktiskt rand! :-)
Nu väntar jag på att Angese ska komma hit, så vi kan dra till Gina som har fest.
Men jag vet inte om jag ska ha lockigt hår, (mitt naturliga) eller om jag ska platta det?
Nu är det påsklov, ha kul allesammans så får vi se om jag skriver lite mer nåndag..
Btw, ska jag till Ekerö imorgon :-D


HAHA, så jävla komiskt namn på en hållplats! x)
I solna iaf..


och så va det slut på min prao då.. :-O

kyssar / I

fuck you you hoe, I don't want you back


RSS 2.0