.

nu tar jag paus från bloggen

31/3 sju timmar

varför jag skrev den rubriken är för att jag, sen i fredags natt, bara har sovit sju timmar, är inte det lite lite? jo, sure, men jag är inte en sånn människa som sover, that's it..

Tänkte berätta lite mer om mig själv, som jag nog inte riktigt har gjort tidigare, vissa saker kanske är nya för folekt, men vissa vet kanske redan allt..
Jag är ingen speciell, bara vanlig tjej med grovt hett temperament, (har adhd), jag går på Edsbergsskolan.
Jag dör för innebandy och min bästavän heter therese.
Även en tjej som betyder sjukt mycket är Ida Ödman Holmqvist, som ALLTID finns där vid min sida, jag älskar dig.
Jag är sladdbarn och har 4 syskon, min yngsta brorsa är 12år äldre än mig.

ja, vad finns det mer o säga? :-S

29/3 helgen

förlåt för sjukt dålig uppdatering.. men jag ska fatta mig lite kort..
i fredags klockan 22, kom angese till mig och slaggade här. Dan efter drog vi till sollentuna, samt Stinsen, och dessutom kom Sanna och va med oss! :-)
Sedan åkte Angese och jag till norrviken, vi drog till en liten bro i Viby som påminner mig om så många minnen med jesper.. När vi ändå va i Viby så träffade vi jeppe.. vi snackade inte ett skit med varann..
men vi knallade lite, och kom till Norrviken station, och senare skulle båda hem och då kom tessan och mötte mig, så drog vi hem till mig och käkade, och sen direkt hem till tessan, och sen nästan direkt till Solna för att vara med Sanna älsklingen, och vi tre hade det riktigt mysigt med tända ljus och godispåse! :-) hihi, sen runt 12 va Tessan och jag hemma igen och somnade nästan direkt..
Och idag klockan 11 drog jag & tessan till kyrkan för gudstjänst, sedan så tågluffade vi lite och så.
Först åkte vi 520 till Sollentuna station, där fick vi knasigaste idéen och hoppade på 179:an som går till Vällingby, där tog vi en macka, och sedan fortsatte vi vår resa till Spånga station, och därifrån tog vi pendeltåg till Karlberg för att byta tåg till Ulriksdal och sedan drog vi hem, haha vilken dag x)
men nu ska jag sova, jag lägger in lite bilder imorrn<3

27/3

Den person som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter, försök att hålla huvudet högt, så att dina tårar inte sjunker lika lågt, som personen du gråter för


27/3 receptionen

mihi vill bara berätta att jag sitter just nu i receptionen på ReadSoft eftersom alla är på möte, så jag får ta emot massa samtal och öppna dörren genom en knapp, och precis kom en leverans till en kille som sitter på mötet och då fick jag skriva under med min namntäckning! haha det va fett läskigt juuue!
Men haha nu ska jag fortsätta så skriver jag mer ikväll, puss


27/3 haha humörsvängningar!

UR SÄMST DAG!!!!
okej, praoen va ju iaf lite rolig.. men fan va folk förstör min dag! -.-
orkar inte snacka om det just nu, för jag är på jätte dåligt humör och jag är JÄTTE HUNGIRG!!!
ingen bra kombination för Izabelle kan jag ju säga, då blir det DAMP humör!
Men några bra saker kan jag ju nämna iaf! Om 1 minuter står pappa här nedanför min prao och ska hämta mig så jag slipper åka tåg! Där hemma väntar min "käääraste" broder Mathias :-)
Jag ska vara uppe hela natten och igår vare första gången efter min bihålsinflammation som jag tränade och det va så jävla härligt att stå på planen igen!
Dessutom om det är fint väder imorgon bitti när jag vaknar så tänkte jag ut på en spring tur! :-)
Hare bra sötnosar, nu ska jag försöka fixa designen på bloggen lite (a)
pusspuss

26/3 netbook

mihi jag ska spara ihop pengar så jag kan köpa en rosa netbook, som ser ut jag vet inte, men ungefär såhär:


Och för er som inte vet vad en netbook är, så är det en "mini data" eller vad man säger, som är skit lätt att ta med överallt, fast jag funderade ändå på att köpa en laptop, men nae det blir en netbook! :-)

26/3 irriterande..!

seriöst vad mammor kan vara sjukt irriterande.. igår när jag kommer hem så ser jag att ALLA mina kläder från golvet är helt borta, och jag får ju såklart värsta paniken(?) men jag hann inte fråga mamma eftersom jag skulle iväg och käka våfflor hos tessan. Men imorse när jag vaknar så har jag ju INGENTING att ta på mig eftersom mamma hade lagt alla mina jävla kläder i tvättmaskinen!?!?!? jag står där och skriker och hon blir typ "arg" elelr vafan hon blir.. jag raffar åt mig ett par jeans och en tröja precis 3 minuter innan tåget skulle gå, fatta om jag va stressad? Jag hann inte sminka mig eller någonting och det är lixom prao vecka? Inte så bra "utseende" på min prao kan jag ju säga, lite pinsamt sådär.. Dom som inte vet det så praoar jag hos min syrra på ReadSoft som ligger precis vid Sollentuna station :-)
Menmen.. nu ska jag vara med på ett möte, eller sitta där och lyssna hur det går till och så, men jag skriver senare :-)
Puss på rumpan

25/3 hiss/diss ?

tju bruuuuur, vad gör alla ? :-)  Hoppas alla mår bra, hur tycker ni dan har varit? Hiss eller diss?
Själv tycker jag både och, asså visst att solen var framme hela dan, det är absolut ett stort plus! Men kylan fanns ändå där hela tiden, sjukt irriterande! -.- Menmen, idag på praoen gick det otroligt bra, sen va det bara hem till tessan och käka våfflor (igen) och iväg på spelarmöte, där vi diskuterade hur vårat lag skulle se ut nästa säsong.. och då kom vi överens om att snacka med Väsby om att slå ihop våra lag..
Jag själv HATAR idéen, eftersom ingen förstår vilken jävla fight det kommer bli mellan oss tjejer, dessutom är dom eller iaf Väsby F94 SJUKT dåliga! Men vi får se, eftersom jag&tessan har tänkt att byta lag men får se hur det blir..
nu ska jag iaf gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.
puss §

25/3 soligt och kallt (??)

Andra dagen på prao.. känns bra och roligt :-D hihi, jag ska precis börja att typ radera företagets "gamla" fakturer eller ja, det är kul iaf x) men jag tror jag har lunch om typ 10 minuter ? :-O Jag är skiiiit hungrig!
Ikväll gäller iaf spelarmöte med laget, undrar hur det kommer sluta..
tänkte käka hos tessan men jag pallar inte så jag käkar hemma istället.. Mihi här på "jobbet" får vi våfflor till lunch, fatta gott! :-)  men nu ska jag jobba vidare med alla fakturer innan vi går och käkar. :-P
kisses / I


24/3 prao

tjuuuu, sitter här på min prao och har precis sorterat papper och nycklar! :-) hihi, det kanske inte låter så kul men det är faktiskt det! Men jag skriver lite senare,
kisses / I


23/3 praktikant på ReadSoft

yesbox, jag är praktikant hos företaget ReadSoft och jag fick en egen bärbar data som jag ska ha under dom här 2 veckorna! :-D första dagen var helt okej, men fick faktiskt inte göra någonting, eller jag hann iförsig inte eftersom min syrra va tvungen att gå hem och då sa alla att jag också kunde göra det, så jag kom hem runt 12 eller nått :-)
menmen, jag har inte gjort något speciellt idag och nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och titta på tv.
puss på skjärten§

23/3 vinter igen(?)

asså jag börjar bli riktigt förbannad, så fort det börjar bli vår så kommer snön IGEN!?
fyfan, men skit samma.. idag börjar min första dag på Prao! :-) Jag ska proa hos min syrra på typ kontor och sådant, det ska bli roligt hoppas jag, men nu ska jag göra mig iordning.
pusspuss


såhär såg det ut utanför mitt fönster när jag drog upp rullgardingen -.-


22/3 du högg mig i ryggen

"Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills.
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. När jag
tänker på dagen , någonting hände mellan oss.
Du högg mig i ryggen, vad va det som hände?
Du har förändrats så mycket. Jag vet knappt vem du är,
vart tog den personen vägen som alltid fanns där?
Jag vet mycket väl att jag en dag kommer le,
 men när jag sitter här och tänker rinner tårarna mer&mer"


22/3 gudstjänst och stinsen

haha, gudstjänsten var väl helt okej imorse.. Tessan och jag vart busted när vi satt och tittade på film på Angeses Ipod -.-
menmen, direkt efter kyrkan drog Angese och jag till Stinsen, träffade Albin, Jessica och jeppe..
Klarade knappt av att vara med dom, så jag va lite off och va inte speciellt inne i samtalen och sånt..
men sen drog alla hem till sitt, jag käkade middag och nu sitter jag här och kikar runt lite (aa)
hihi, ha det bra.
Kyss / I

22/3 mässa

godmorgon :-)
hoppas alla mår mycket bättre än vad jag gör, haha tessan va ju tvungen att komma hit runt halv tio eftersom jag mådde som jag mådde pus att det blev andra världskriget här hemma -.-'
menmen, nu börjar stämningen i huset bli bättre, fast mamma är fortfarande skit sur, inte för att jag vet varför men jag orkar inte snacka med någon förutom tessan såklart :-) haha, hon ligger fortfarande och sover (aa)
Jag fick precis reda på att det är mässa i kyrkan som jag nog är tvungen att gå på, jag ska nog väcka tessan klockan halv tio, och sen ska jag ringa Angelique typ klockan 9 för dom vet såklart ingenting (aa) hihi, men jag lägger in bilder från i fredags :-)


red bull, ger dig viiiiiiiiiingar (aa) hihi, Ida och jag vart hypade


Så vi gjorde sugmärken på hennes lillebrorsa med en dammsugare x)


 fredagsmys, muums på grönsaksdip och chokladpudding (a)


haha, Spiff så otroligt söt! Fast ja vette fan vad han gör här(???) :-O

Jag ska ta bilder senare idag på vad jag köpte i fredags också,
kisses / I

21/3 våta kinder och svullna ögon

det första jag vill säga är... jag hatar verkligen mitt liv just nu, eller okej inte alla underbara vänner som står vid min sida och stöttar, men jag är trött på att tårarna ska rinna exakt heela tiden! Tro mig, under hela matchen mot Åkersberga, där jag bara fick titta på, satt jag och grät heeela matchen! Jag var till och med tvungen att gå ut från hallen och gå en prommenad, men det funkade inte.. dom rinner fortfarande, men jag hoppas att bästavän ska få dom att sluta rinna, eftersom hon ska komma hit och sova, lite mys sådär..
Här hemma är det just nu andra världskriget, och mina föräldrar skyller på att det är mitt fel att det blir som det blir här hemma, att jag är "uppnosig" att jag bara tänker på mig själv, att jag förstör allting här hemma..
om dom bara visste hur dåligt jag redan mår, för det är så sjukt jobbigt att behövas tryckas ner av sina föräldrar lixom..
Menmen, snart kommer Tessan så får förbereda film tiime (aa)
Imorgon lägger jag in bilder från igår :-)
Kisses / I


21/3 rugby(??) match

haha, igår hade Ida och jag vädigt roligt med hennes lillebrorsas hår, vi tog en damsugare och gjorde typ "spikar" av håret, haha grovt kul. Sen såg vi på film, och sedan vare läggdags runt typ 1 (?)
vi vaknade kanske runt 9, ja vad gjorde vi´? vi har faktiskt inte gjort något speciellt, förutom att försöka övertala vår tränare att jag ska få spela matchen mot Åkersberga som kommer bli värsta rugby (stavning?) för alla blir typ förbannade på alla lixom, haha det är skit kul, men eftersom jag käkar någon pencilin som innehåler Antibiotika så är det typ livsfarligt att jag kör, men vem fan bryr sig? det är ju för helvete sista matchen mot Ackers och den SKA JAG INTE missa!!!!!!!!!!
hihi, men snart ska vi åka eftersom vi har match mot Bollstanäs först, och sen Ackers..
jag skriver ikväll,
kisses / I


21/3 mohahhaah!

Hah Ida här :D Izza leker med min katt o vill inte skriva blogg, så jaa... :D KYSS

20/3 lösnaglar och t-centralen

godmorgon :-) nu är det andra dan som jag käkar penilin, och fick preis reda på att jag missar dom sista matcherna i helgen med innebandyn, hatar verkligen mina föräldrar ibland -.-' menmen, vi har ju iaf inte spelat heeelt klart, vi har ju cupen i Falun kvar! :-D men skit samma, idag vaknade jag kanske halv 8, gick ner och käkade frukost, drack upp halva mitt Proviva paket! :-D
Nu precis har jag satt på lösnaglar, haha vi får väl se hur det går att använda dom idag! Om kanske 3 timmar ska jag möta Angelique sötnos vid sollentuna och fixa en sak, sen ska vi käka där också, eftersom hon har typ 2 timmars lunch rast och jag är "sjuk" men jag kommer följa med henne tillbaka till skolan för att hälsa på min klass lite (aa) och dessutom sanna och cecilia i typ 7b tror jag dom går i :-)
sen runt 3 ska jag vidare till Gärdeskolan, möta upp Cissi där vi ska vidare till Pendeln och åka till sötnosen Ida.
Sen slaggar vi tre hos Ida, så får se om jag skriver ikväll <3
puss på rumpan§


19/3 friday the 13th

tittade på Friday the 13th på film idag, jag trodde den skulle vara mycket läskigare så det var en besvikelse..
Sedan följde jag med mina föräldrar till Stinsen, där jag passade på att gå in lite snabbt på H&M och där köpte jag en vit tröja :-) sedan ringer Jesper mig (???????) och har på något sätt fått reda på att jag är i Stinsen och så säger han att han är påväg till stinsen, men som tur hinner jag inte träffa honom för det skulle jag inte orkat eftersom jag började gråta när vi hade lagt på..
Jag åkte hem iaf, tittade på Life of Ryan och sedan var det middag :-)
nu sitter jag här och löser problem med typ tusen miljarder människor..
jag skriver kaaanske ikväll, puss på rumpan<3

Smögen i somras (a)


19/3 proviva varje dag

tja alla söta, hur mår ni?
själv mår jag bättre än igår! Fast jag har inte kunnat sova nånting pga massa tankar och skit..
men imorse så väckte min mamma mig klockan SJU! vet ni vad hon ville? hon frågade hur jag mådde och om jag hadde feber!?
jag blev vääärsta arg eftersom jag sov fett djupt och verkligen jätte skönt! Så jag somnade om igen och blev väckt IGEN klockan 9, fast då sa hon att jag skulle till vårdcentralen halv 11 så jag knallar dit..
jag har typ bihålsinflammation och fick pencilin för det.. sen sa min husläkare att jag ska dricka ett HELT proviva paket VARJE DAG I TIO DAGAR(???????) hur fan ska jag orka det? jag trodde lixom, sure ett glas är ju ingenting, men ett helt jävla paket!? :-O
jaja, idag fyller sötnosen Lovisa år (http://www.ynderbart.blogg.se/) och dessutom Therese mamma, så jag ska knalla ner till henne sen och bli bjuden på fika eller nått hoppas jag (aa) hihi.
men nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på film, jag skriver lite senare,
puss




18/3 "listen to your heart"

förlåt alla för att jag klagar exakt hela tiden, men jag hatar verkligen det här,
VARFÖR trodde jag ens på hans ord? mina ögon är heeelt svullna, jag tror jag ska försöka sova lite grann..
godnatt alla söta §

18/3 "när du går med ett leende på läpparna"

nu har äntligen mamma kommit hem, fyfan vad skönt <3
nu sitter jag här, telefon i örat med Ida i andra änden och båda sitter o gråter..
fyfan, det här känns inte bra.. haha fast jag hjälper henne lite och plugga till något stort hemkunskapsprov dom har, jag kan faktiskt en del (aa)
men iaf, på fredag ska jag sova hos lilla Ida och då kommer det nog komma tårar, men vi ska försöka hålla humöret uppe och sen på lördag har vi innebandy match mot bollstanäs och åkersberga..
men skit samma, nu ska jag käka.
puss§


18/3 tears fall day&night

fyfan vad jag hatar allting just nu.. okej, nej det gör jag inte.. men jag är verkligen inte glad..
jag har gråtit i 3 timmar nu, och dessutom käkade jag lunch i 2 timmar (??) venne hur jag lyckades, eller jo först ringde ida, sen skickade jesper sms att jag skulle ringa honom, så gjorde jag det, jag lackade ut som fan, efter jag hade lagt på ringde jag sanna, grät lite till & sen gick det inte att sluta.. jag ringde Angese, sen sanna igen och sen therese..
jag orkar nog inte gå till skolan efter det här som har hänt, och jag tänker inte ta upp det här ..
men snart kommer pappa hem och jag lovade honom att plugga lite matte idag men det blev aldrig av eftersom jag har varit hemma hos Therese typ halva dan i hennes nyinflyttade hus (aa) skit mysigt iaf.
men nu ska jag försöka sätta mig med matten, om det inte kommer fler tårar som det säkert kommer göra..
men jag skriver ikväll kanske,
puss §


18/3 goodmorniiing

tjingeliiing, haha vakna typ klockan 6 :-S
skit samma, vad ska alla göra idag? själv ska jag vara hemma, plugga lite till matte provet ifall jag ska gå till skolan på fredag. Sen är det ju UNDERBART väder ute så kanske tar en liten prommenad :-)
IKVÄLL KOMMER MAMMA HEM!!! wihuuuuu, :-) och inte nog med det, hon har dessutom med sig "massa" presenter till mig! :-D mohahha, men jag skriver lite senare,
puss på sjärten


lilla jag (aa)

17/3 godnatt

nu ska jag försöka få lite sömn i mina ögon, vi hörs imorrn.
puss&godnatt


pillis, jag, tove, elina&elvira i hassela


17/3 kladdkaka och bögar

haha, runt hvla tre? kom therese hem till mig, men försvann lika snabbt eftersom hon skulle till Jojje..
sen efter ungefär 5 minuter senare kommer Angese men min överaskning jag skulle få! :-D Det var en kladdkaka, mohaha det va jätte mysigt, så satt vi där och käkade kladdkaka och snackade lite, ingenting jag tar upp här direkt..
Sen ringde vi och drev med massa, det va grovt kul faktiskt och det fick mig på lite bättre humör också..<3
så, tack Angese för att du finns jag älskar dig grovt mycket. Och till alla som inte redan visste det så har vi känt varann i snart 10 år <33
sen drog hon hem, pappa och jag gjorde middag, mamma ringde och ska jag vara heeelt ärlig så saknar jag henne faktiskt lite grann :$ Eller jag saknar faktiskt Tessans mamma, som är lite som en extra mamma till mig, eftersom jag verkligen kan prata med henne om allting och hon ger mig råd.. skit skönt att snacka med en vuxen som verkligen förstår också<3
nej nu ska jag räkna lite matte med pappa,
puss §


jag och sara (www.sablomqvist.blogg.se) i spanien för ett år sen,
miss u ..

17/3 tacos och döda havet

haha, imorse kom ju som sagt tessan hit, fast det blev ingen frukost, vi pratade bort tiden istället så hon fick kuuuta ner till tåget för att inte komma försent till hennes prao! :-) Hon lämnade sin mobil här och jag har fullt upp och skriva till alla som smsar att hon glömde sin mobil hemma hos mig(aa) jag ska gå igenom hennes låtar och se om det finns någon bra (aa) mohaha, men jag har iaf pluggat på hemkunskapen idag. Sedan käkade jag tacos till lunch, jag käkade fan 3 taco bröd fyllda med grönsaker och skit! :-O fatta proppad jag blev efter det asså!
om 2 och en halv timme kommer Angese till mig, så jag ska lägga en ansiktsmask, sedan hoppa in i duschen och lägga en hårinpackning, sen är det bara att känna sig fullt fräsh asså! :-)

Jag hittade lite tuffa bilder som elvira(www.toveelvira.blogg.se) har tagit från Hassela:








17/3 rubrikbrist(?)

haha kommer inte på vad jag ska ha för rubrik, men skit samma.
Igår tittade jag på hv71-timrå på tv med pappa, jag somnade och sen vaknade jag av att pappa hade gått och lagt sig och det var kolsvart i rummet(?) så jag går upp till mig och lägger mig i min säng, jag somna klockan 10 !!!!!!
grovaste tidigt för att vara mig lixom, men sen vaknade jag halv 7, går ner och käkar två mackor sen gör jag iordning en kopp the och sätter mig och pluggar lite. 
Therese bästavän smsade mig nyss och sa att jag skulle knalla ner till henne, eftersom hon har flyttat hit till norrviken nu! :-) men sen bestämde vi att hon kommer till mig istället och så ska hon få lite frukost eftersom hon inte har käkat ännu. Sen runt halv 10 ska hon knalla ner till tåget för att åka till sin prao i upplandsväsby, så jag blir själv och förmodligen fortsätter att plugga lite ;-)


16/3 bihålsinflammation

jag fick precis reda att Angese kommer komma till mig efter skolan imorrn och lämna en överaskning till mig?! jag är fett nyfiken! men iaf, idag var jag förbi en sväng vid skolan, hälsade på Angese, Sanna och hennes kompisar, jeppe och nåra i min klass..
varje fall, VÅREN BÖRJAR KOMMA NU! :-D mohaha, fett bra!
Jag ringde mamma när jag kom hem, frågade hur det va där uppe i Kiruna och så. Jag berättade för henne att jag hade jätte ont i huvet och runt ögonen och så.. Så sa hon: Jag tror du har fått bihålsinflammation..
asså faaan, va tråkigt -.- så när hon kommer hem på onsdag ska vi till en doktor så jag kan få medicin..
Nu ska jag gå ner och vara social mot fader min och titta på tv, :-)
puss på er sötnosar §


Jag i Hassela (aa)

16/3 now the pain comes again

"Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på för mycket. Har du inte förväntningar kan du inte bli besviken. Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan. Det man inte vet lider man inte av.
Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut. Du ska inte behöva gråta dig till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin."

jag ska klara det som texten säger, hur jävla fucking svårt det än kommer bli..


16/3 florist nästa?

vaknade för en halvtimme sen med vääärldens huvudvärk och har det fortfarande, skit jobbigt!
Jag gick ner och käkade lite fil, inte speciellt hungrig idag.. eftersom min mamma har åkt iväg uppåt i landet till Kiruna så måste jag sköta hennes blommor(????) haha vafan, jag är ingen jäkla florist, jag vet inte hur sådant ska skötas :-S
 Hon kommer döda mig om hennes blommor är döda när hon kommer hem!
Är det någon som vet om man ska vattna blommor med varmt eller kallt vatten?

kisses / I


15/3 religös jävel

yesbox, va på konfa träff i typ två timmar. Det var rätt roligt, fast när prästen skulle berätta om vilka sidor som fanns i en psalmbok höll jag på att somna!
Jag drog direkt från kyrkan till min syrra för att käka middag, skit gott va det! :-)
Nu ska jag titta igenom hemkunskaps boken eftersom vi har VG prov på torsdag -.- dessutom är jag hemma från skolan imorrn eftersom mamma inte vill att jag ska bli sämre..
juste, mamma har nu åkt upp till min brorsa i Kiruna och kommer inte hem förrän på onsdag. Haha varken pappa eller jag vet knappt hur man tvättar, så det blir lite filurit sådär ! :-)
btw, jag fick tre poänd ifrån MVG på spanska provet!!!! fatta va glad jag är! :-D
kisses / I


15/3 bilder från hassela

de få dagar jag va där hann jag fånga upp nåra bilder iaf (a)



Sandra på bussen, så sööt! :-)


Kristin, haha vette fan vad hon gör? :-P


haha,  jag och tove sötnos RÅ SERIÖSA! *driiiiver* innan backen! :-)


haha jag och tove i liften :-)


typ martin pettersson? ;-)


jag säger bara GALENSKAP på betcke som typ gör backflip, eller vad de heter? :-O


Elina så sööt! :-)


sen var det hejdå för min del, hann aldrig åka bräda men får göra det nästa helg i väsjö istället ;-)

14/3 fuck you, biaaatch!

haha, melodifestivalen söööög balle! Jag låg och sov hela programmet, vakna av att pappa sitter och garvar och skakar på mig och säger att opera sångerskan vann -.-
jag ska nog gå och lägga mig, jag är faktiskt groovt trött och inte på bästa humöret...
skriver imorgon om jag orkar, och jag funderar på att ta paos från bloggen ett tag, vet inte riktigt än men får se..
puss§


mohaha (a)

14/3 bråk med norrtälje fjortisar

haha ska berätta om bråket med Norrtälje fjortisarna..
det börja med att vi kalla en as blond tjej, fjortis..
sen kommer hennes kompisar till vårat hus,

dom: Varför kallar ni Emma fjortis?
vi: titta på hennes utseende så får ni svaret..
dom: ja, hon är inte ett dugg fjortis?
vi: HAHA nejnej, fjällräven, sönder blonderat hår, bredaste snebenan, grovaste rouge rand och värsta fjortis rand men sure, nejnej hon är veeerkligen inte fjortis..
dom: nej det är hon inte..
Lollo: hon är nog mer emo om man tittar nogrant.
"Emma": ah jag vet.
Lollo: ah, det är väldigt snyggt!
"Emma": ah, tack jag vet.
Lollo: Varsegod
dom: rödtott då?
Lollo: ursäkta?
dom: ja, du är rödtott?
Lollo: rödtott? Ja jag kanske gillar rött hår, har du problem med det eller?
dom: nä, har du problem med fjortisar eller? (pekade på "emma")
Lollo: ja det har jag.
dom: dåså!


haha, ägda snorungar säger jag bara. Kläder köpta från rusta, hårfärg från H&M och ett år efter i stilen, tummen upp för det asså! (y)

14/3 hemsk fredag den 13:e ?

 Rubriken säger allt kan man ju lugnt säga, nu ska jag berätta varför..
1. Bråkar med bästavän som vanligt,
2. Hennes fucking pojkvänns lillebror kallar mig hora o lalala, han känner mig inte ens..
3. Typ bråk med jesper?
4. Ida&jag sörjde med varann på tele om bådas "killar" och hur värdelöst allt känns..
5. Jag är sjuk och får inte åka snowboard.

kan det bli värre? -.-

13/3

Tja, nu är jag i hassela. Fast jag ska åka hem idag eftersom jag är jätte sjuk, ligger i sängen och typ sover. Iaf om igår, vi bråkade med några fjortisar från norrtälje, det va skit kul. Kan berätta mer ikväll när jag kommer hem. Jag mobilbloggar, eftersom det inte finns någon data här. Jag skriver ikväll. Puss

12/3 hassela, here we come!

yeeey, typ en kvart kvar tills pappa och jag ska begära oss iväg mot skolan, för att lämna mig i bussen påväg till Hassela! :-D
Jag har packat alla mina grejer, PLUS en hela toa rulle eftersom min näsa rinner typ i floder -.-
Jag tror inte det kommer finnas något internet där men isåfall skriver jag när jag kommer hem :-)
aja, hare så bra här hemma i norrviken/sollentuna eller vart nu alla bor.
puss&hej


11/3 HASSELA!

yeeees, imorgon klockan 07.00 begär bussen mot Hassela med hela 8i !
och uppstigning för mig blir.... ?
typ kvart i fem, så jag kanske hinner med ett inlägg innan jag drar! :)
Det finns troligen inget internet där men jag nås på mobilen och dom bästa har numret <3

11/3 röst lös(?)

ehm ja som sagt, idag fick jag skriva på sms till folk som ville snacka med mig, KATASTROF!?!?
idag vare rätt chill dag, förutom att jag tappade andan och fick gå till skol systern -.-
men efter skolan var jag iaf en liten stund med jeppe eftersom jag inte kommer träffa han på typ 5 dagar(?)
Nu har jag iaf packat klart det sista och funderar på att gå ner och göra natcho med smält ost (a)
nu ska jag försöka få tag på Jeppe,
ciaaao

10/3 when you're gone

sitter här och har precis skrivit klart min Reflektion om Mina drömmars stad, mamma läste den o tyckte den var bra. Hoppas bara Claes också tycker det! :S
Jag har precis laddat ner en film jag ska sätta mig och titta på, så jag skriver mer ikväll §


Jag i somras

10/3 sjukling

japp, visade sig att jag hade feber på riktigt! :O först tänkte jag bara fejka, men de visade sig att jag hade det.
Min röst är idag typ lite bättre, men låter fortfarande som värsta knarkaren -.-
Har precis pluggat lite på NO provet som vi har imorgon och jag kan faktiskt en del :-)
nu sitter jag och snackar med bästavän över msn, eftersom hon har prao så börjar hon inte förrän kolckan 2, den lilla lyckosten -.- men jag kommer inte få träffa henne på nästan en vecka!!! :-(
Så vi sitter här och sörjer, fast hon ska sova hos mig några dagar nästa vecka typ måndag- ? jag vet inte, kanske hela veckan (aaaa)
Nu ska jag ladda ner en film och tjocka på som fan, även om min hals gör svin ont!
puss

9/3 jag har tappat rösten

ja alla som har träffat mig idag vet hur jag låter, och jag kan ju säga att jag låter förfärligt! Och nu kan jag inte längre prata, det är kaos eftersom jeppe ringer mig snart ! GALENSKAAAP!
aja, jag ska iaf va hemma från skolan imorrn! :) tänkte glo på tv heeeela dan!<3
nu ska jag lägga mig i sängen o glo film, puss&gonatt


9/3 du vet vem du är...

jag vet inte vad jag ska tro, du säger att det inte är sant men tror du inte jag funderar på att du ljuger mig rätt upp i fejset eller? jag blir så sjukt trött, jag har berättat allt för dig, eller nästan men det mesta.. du sa att du inte skulle såra mig, och så får jag reda på det här? Du vet vem du är och jag vet fan inte om jag orkar se dig mer!

Can't believe that I'm the fool again
About the pain and the tears
If I could I would
Turn back the time.

8/3 yesmaaan

Namn 7 - Alendal
Är han/hon kul? - Haha, jarå
Har du kramat personen? - Ja
Minnen med personen? - inga speciella? 
Namn 9 - Alex
Var träffades ni första gången? - Kommer inte ihåg
Är personen viktig för dig? -  hell no!
Fullständigt namn: Alexander "Någonting"
Namn 14 - Anette
Flicka eller Pojke? - Flicka
Är ni nära vänner? - Hon är som en extra mamma för mig.
Har du pratat med personen i telefon? - ja såklart

Namn 15 - Ante
Hur länge har ni känt varandra? - Sen i somras typ(?)
Kan du berätta hemligheter för personen? - Mjo det kan jag väl

Namn 35 - Sacharias
Är hon/han vacker? - haha självklart ;)
Känner du honom/henne bra? - helt okej
Är han/hon upptagen? - Nej

Namn 50 - Gina
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? - Nej

Namn 56 - Ida
Är ni släkt? - Nej
Hur är han/hon till sättet? - Som en syster för mig
Känner du honom/henne bra? - Ja verkligen! 

Namn 83 - Oldoz
Hur gammal? - 14
Bor? - Stockholm
Hatar du personen? - Nej verkligen inte! :O
Namn 93 - Pillis
Har du besökt personen? - Ja
Är han/hon trevlig? - Hihi ja
Vad börjar hans/hennes namn med? - V
Namn 122 - Tove
Har du sett personen full? - HAHAH nej
Är personen äldre än du? - lika gammal

Namn 129 - Wernolf
Är han /hon vacker? - über fin!<3 
Minne av personen? - Så himla många!
Har du hennes/hans msn? - Yes

Sista namnet - Zabina
Gillar du han/hon? - såklart :)
Har ni varit tillsammans? - haha nej


8/3 telefon tiiime

jag har precis räknat matte med pappa, eftersom vi har prov på tisdag. Satte mig precis vid datan och nu snackar jag i tele med Jesper som jag antagligen kommer göra ett tag eftersom jag inte orkar plugga på no:n eller skriva reflektion om boken Mina drömmars stad..
nu ska jag gå ner och göra smoothie, lägga mig i sängen och titta på tv.
kisses / I

8/3 fyfan va tråkiiiiiigt!

fyfaaaan va tråkigt det va på konfa träffen, Angese o jag fick värsta skäll för vi as garva hela tiden (aaa)
nu sitter vi hemma hos Angese, Jesper har kommit hit o jag vänne vi ska väl titta på film eller nått..
Jag skriver ikväll, puss&knull


8/3 konfa träff

tjatja, igår spelade vi match mot Bele Barkarby och vi spelade 2-2 !!! fyfan va grymma vi är, eftersom vi ALLTID har förlorat mot dom.. Angese och Jesper kom och kollade på min match dessutom, och sedan när jag hade spelat klart drog Angese hem o passade som lillasyster ett tag och jag drog hem till Jesper, men hon kom senare. Jesper&jag retade henne hela tiden, skit kul (a) men sedan kom hans föräldrar hem nångång och vi hann sticka före, så tog Angese o jag bussen hem o nästan somnade ;o men varjefall, våran kväll gick ut åt trötthet och as roliga klipp på youtube, fast sen somnade vi och nu sitter vi här och nästan precis nyvakna. Min pappa kommer 10.45 för att skjutsa oss till våran Konfa träff...
jag skriver senare, puss


7/3 Uppsala BOIS

jätte förlåt för dålig uppdatering, men i torsdags va jag med jesper och hann verkligen inte göra nånting efter det, igår (fredag) så va jag i skolan, tappade min mobil, blev sur på jesper, men de löste sig på kvällen iaf, men jag åkte till Uppsala till min brorsa Mathias, på kvällen hade han Bandy match och det va tydligen final, dom förlora på straffar.
Jag frös så mycket att jag fick sitta med alla avbytare, haha det stank svett, men visste ni att i båset, eller vad de kallas, så har dom typ som värsta solariumet! :O det är grovt varmt o skönt! :)
Men HAHA, Uppsalabor har skit rolig dialekt, och grabbarna som satt där på bänken sa as roliga kommentarer hela tiden så jag höll på att garva ihjäl mig!
Men så träffade jag min brorsas nya tjej, Jenny, hon va skit snäll o hon o jag irriterade Matte skiiit mycket, haha!
men idag åkte jag hem iaf, sitter här nu o ska precis börja plugga lite..
Sen ska jag va lite med jesper tror jag, klockan 17.45 har jag match i Rotebro hallen, mot Bele Barkarby och vi ska KROSSSSSAAAAA DOM!!!!!!
Ikväll kanske det blir @ www.justonlyme.blogg.se place, vet inte vad vi hittar på menmen..
Jag skriver mer ikväll eller imorrn, pusspuss


typ

4/3 dålig uppdatering!

FÖRLÅT, men jag har inte haft tid att gå in på datan pga allt plugg "/
men igår hände inget speciellt, bara plugga hela kvällen och somnade dessutom vid 10 !!
Idag har jag varit i skolan, varit JÄTTE sur på Jesper men det ordnade sig och han följde typ med mig hem för han orkade inte gå hem, fast sen runt 7? så drog vi ner till bussen för han skulle åka hem, och min kväll fortsatte med massa plugg -.-

Nu ska jag nog fortsätta plugga lite, jag skriver imorgon! <3
puss&knull


2/3 körd i huvet

ja, texten stämmer helt. Pappa har försökt få in i min hjärna hur man räknar division, men haha tror ni det går eller? HAHA inte en chans, så jag är helt chanslös imorgon så får bara hoppas på det bästa? :S
aja träningen idag gick väl lite sisådär, humöret va inte på topp och spelet gick inte super heller, menmen.. vi var bara trotts allt 10 st på träningen -.-
nu ska jag lägga mig i sängen, bara koppla av för jag har ju sovmorgon imorrn! :)
aja, puss på alla söta,<3

2/3 skola igen

fyfan så har skolan börjat igen, och den började inte bra, inte för min del iaf.. jag vill inte berätta varför, men jag kan ju helt klart meddela att jag har sabbat mitt liv heeeelt totalt!
den här veckans läxor/prov ;
Tisdag: So "uppsatts" och matte prov
Torsdag: Hemkunskapsprov och någon so inlämning?
Jag känner mig råååå stressad och funderar på hur jag ska hinna? Och dessutom träning ikväll..
aja, ska plugga på matten lite grann nu asså ;o


yeeah, rotebro innebandy för ett halvår sen(?)

1/3 snowboard och träning

tja, hemma från Falun nu. Kommer tyvär inte hinna lägga in några bilder, men det kommer nångång<3
ja i fredags firade vi mamma, på lördag åkte jag snowboard hela dan, och idag åkte jag snowboard till kl 1, sen kom mamma o pappa o hämta mig vid backen så åkte vi hem till Norrviken.
Jag hade därefter skott träning med laget och även andra lag, men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min svenska bok och sen titta på Patrik 1.5
så vi hörs imorgon, pusspuss§

RSS 2.0